Prijava

Vaša prijava

LJUBAV OKO SVIJETA Ulaznice za današnju projekciju s gostovanjem autora rasprodane

[]

Anđela i Davor Rostuhar u danas će održati projekciju dokumentarnog filma “Ljubav oko svijeta” uz gostovanje s početkom u 20.00 sati. Ovaj bračni par je zbog zajedničke ljubavi i strasti prema putovanju pretvorio svoj medeni mjesec u istraživanje koje je prošlo šest kontinenata i trideset zemalja.

Na svom pohodu razgovarali su sa više od dvije stotine ljudi kojima su postavljali isti set pitanja o ljubavi i njezinom značenju. Od prikupljenog filmskog materijala autorski par Anđela i Davor Rostuhar složili su dokumentarni kolaž nazvan Ljubav oko svijeta koji nam donosi ljubavna i životna iskustva trideset i tri para, točnije, životnim zajednicama. Radi se uglavnom o intervjuima s ljudima iz različitih geografskih, kulturnih, ekonomskih i političkih sredina, kao i seksualnih opredjeljenja i kontekstā.

Nakon uživanja u dokumentarnim videozapisima o ljubavi i braku, izazovima i borbama te usponima i padovima, posjetitelji će moći uživo poslušati autore filma i postavljati im pitanja, a ispred dvorane bit će postavljena izložba fotografija snimljenih na njihovom godinu dana dugom putovanju svijetom.

Ulaznice za današnju projekciju s gostovanjem autora su RASPRODANE, no dokumentarni film imate prilike pogledati još u četvrtak, 23. rujna i u subotu 25. rujna, a ulaznice možete kupiti OVDJE.

Objava LJUBAV OKO SVIJETA Ulaznice za današnju projekciju s gostovanjem autora rasprodane pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.