Prijava

Vaša prijava

Zbog radova će do 4. listopada biti zatvorene ove ulice

[]

Zbog radova na sustavu odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Velika Gorica i u ovom tjednu se predviđaju radovi te zbog istih otežano prometovanje. U nastavku donosimo popis ulica u kojima će se odvijati radovi i biti otežan ili obustavljen promet do 04.10. ove godine.

U Velikoj Mlaki će se biti zatvorene Ulica Vladimira Nazora, a kroz Ulicu sv. Barbare će biti otežan promet zbog priprema za asfaltiranje. U Donjoj Lomnici će za promet biti zatvorena Odranska ulica.

U Rakarju se zatvara Ulica Hrvatske Bratske Zajednice zbog završnih radova prije puštanja u promet.

U Velikoj Kosnici će zbog asfaltiranja biti otežano prometovanje kroz Istarsku, Dalmatinsku i Slavonsku, a u Selnici kroz Ulicu Selnica Ščitarjevska.

U Leknenu će se otežano prometovati kroz Guzanićevu i Velikogoričku zbog radova na iskopu i izvedbi tampona. Zbog iskopa i polaganja kanalizacijskih cijevi promet će biti otežan i u Ščitarjevu u Ulici Obrezina, a u Ulici Ščitarjevo od kućnog broja 272 do kućnog broja 282 će biti potpuno obustavljen promet svaki dan od 7 do 16 sati.

U Buševcu će se zbog radova na glavnom kolektoru otežati promet kroz Sisačku, Zagrebačku i Vinogradsku.

U Mraclinu će se zbog podbušivanja zatvoriti Ulica braće Radića, a drugi dio će biti djelomično otvoren za promet. Otežano će biti i kroz Ulicu L. Galekovića zbog pripreme za asfaltiranje. Zbog sanacije okana će se u Okuju teže prometovati kroz Ulicu Selci.

U Kučama zbog priprema za asfaltiranje, glavnog kolektora i kućnih priključaka će biti zatvorene Ulica Kneje i Ulica Pucekovići, a kroz Petrovu, Ulicu Slavka Kolara, Ulicu Gornje Podotočje, Ulicu Vranešina, Ulicu Braće Radić, Ulicu Sv. Fabijana, Petrovu ulicu i Tomacovu ulicu će biti otežan promet.

Školska ulica u Vukovini se zatvara, a kroz Staru cestu i Ulicu Jurja i Vjekoslava Stančića će biti otežan promet zbog radova i asfaltiranja. Otežan promet će biti i kroz Rakitovec.

U Donjem Turopolju će zbog kućnih priključaka i pripreme za asfaltiranje biti otežan promet kroz Ulicu stara cesta Vukovina te kroz nerazvrstanu cestu uz jezero Čiče.

Objava Zbog radova će do 4. listopada biti zatvorene ove ulice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.