Prijava

Vaša prijava

Gorički klub mladih ponovno otvara svoja vrata, prva aktivnost je Escape room

[]

Gorički klub mladih ponovno otvara svoja vrata! I ove godine su s nama svakog radnog dana od 17 do 21 sat i nastavljaju sa svim aktivnostima. Na drugom katu Galženice možete doći popiti kavu, sok i uživati na terasi ili učiti u slobodno vrijeme ako vam je potrebno malo mira i tišine.

Nastavljaju i s održavanjem instrukcija, a s djelovanjem će uskoro nastaviti i Debatni klub Grad Velika Gorica. Pripremaju i brojne radionice uživo i u online obliku, a prva stvar na kojoj možete sudjelovati je Escape room koji organiziraju u sklopu Dana europske baštine.

Kroz igru i zabavu sudionici escape rooma pokazat će svoje poznavanje povijesti Turopolja i Turopoljaca koji su dali značajan doprinos hrvatskom društvu ili samo svojoj zajednici.

Escape room će se održati ove subote, 2. listopada od 10 do 20 sati u dva stoljeća staroj drvenoj kuriji Modić-Bedeković u Donjoj Lomnici, a za sudjelovanje je potrebna prijava ekipa. Ekipe od maksimalno šestero članova možete prijaviti na na gorickiklubmladih@gmail.com.

Više o događajima, radionicama i aktivnostima uvijek možete saznati na njihovim društvenim mrežama gdje im se možete i obratiti s pitanjima.

Objava Gorički klub mladih ponovno otvara svoja vrata, prva aktivnost je Escape room pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.