Prijava

Vaša prijava

Gorica dobiva novu tvornicu na prostoru napuštene zgrade u Ulici Fausta Vrančića

[]

Tvrtka Modepack na tržištu postoji pet godina, a kako navodi Poslovni dnevnik, već su jedan od globalnih lidera u proizvodnji visokokvalitetne ambalaže za logistički prijevoz robe. Naglasak im je na e-trgovinu i kurirsku dostavu te sigurnosno pakiranje za novac.

Glavni projekt ove tvrtke ostvarit će se u Velikoj Gorici i to na lokaciji stare napuštene zgrade u Ulici Fausta Vračića koja je prije bila zgrada tvrtke Tempo. O prenamjeni smo već pisali OVDJE.

Kako navode iz Poslovnog, građevinski radovi bi trebali početi već kroz mjesec dana, a u čitav projekt uložili su 50 milijuna kuna. Riječ je o projektu koji bi trebao biti završen do ljeta 2022. godine, a koji će otvoriti nova radna mjesta. Zaposlit će 20-ak novih radnika u novom pogonu koji će biti kapacitiran za 12 do 14 proizvodnih linija.

Zanimljivo je i kako će sjedište tvrtke Modepack više ličiti na tehnološki park nego tvornicu. Kako navodi Poslovni, riječ je o velikom prostoru od 5500m2 i zemljištu od 32 tisuće kvadrata.

Objava Gorica dobiva novu tvornicu na prostoru napuštene zgrade u Ulici Fausta Vrančića pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.