Prijava

Vaša prijava

TUROPOLJSKA POCULICA Trinaestu godinu zaredom traži se najbolji rad na kajkavskom ili hrvatskom standardnom jeziku!

[]

Velikogorički Ogranak Matice hrvatske trinaestu godinu zaredom raspisao je književni natječaj ‘Turopoljska poculica’ za kratku priču pisanu kajkavskim jezikom ili hrvatskim standardnim jezikom.

Natječaj je otvoren do 25. prosinca, a na isti svoje radove mogu prijaviti sve odrasle osobe s područja RH sa svojim dosad neobjavljenim radvima. Kratka priča mora sadržavati najviše četiri kartice teksta, a treba ga poslati i u pisanom obliku i elektroničkom poštom.

-Kratku priču potrebno je umnožiti u tri istovjetna primjerka i na svakom naznačiti zaporku. Uz rad treba priložiti podatke koji sadrže ime i prezime autora, adresu, broj telefona, e-adresu i zaporku kojom je označen. Rukopisi se ne vraćaju autorima, a natjecatelji moraju dostaviti svoj rad do 25. prosinca. Prosudbeno povjerenstvo odabrat će po jedan najbolji rad na kajkavskom odnosno standardnom jeziku –  poručili su iz goričkog ogranka.

Evo gdje trebate poslati svoje radove…

  • na adresu: Matica hrvatska, Ogranak Velika Gorica, Antuna Grahovara 10, 10408 Velika Mlaka (s naznakom za Matičin književni natječaj)

i

  • e-mailom na: natjecaj.matica.gorica@gmail.com

Objava TUROPOLJSKA POCULICA Trinaestu godinu zaredom traži se najbolji rad na kajkavskom ili hrvatskom standardnom jeziku! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Pobjede kadeta, pretkadeta i dječaka U13 i U12