Prijava

Vaša prijava

Poraz Bikova pod Tornjem

[]

U 3. kolu HT Premijer lige sastale su se večeras u Draženovom domu ekipe Cibone i Gorice, a uvjerljivu pobjedu izborila je ekipa Cibone na domaćem parketu pobijedivši Goricu 106:76. Kod Gorice je najefikasniji bio Mate Kalajžić s 18 poena, Karlo Uljarević je pri-dodao 14 ubačaja, a Ivan Tvrtko Majić 11.

Domaće je predvodio Mateo Drežnjak s 20 poena, a najboljeg pomagača imao je u Jose Vildozi koji se zaustavio na 17. Antonio Vranković pridodao je 12 koše-va, a Lovro Gnjidić 10.

Josip Sesar je čestitao Ciboni na zasluženoj pobjedi: “Zaslužena pobjeda Cibone, čestitam im na pobjedi. Mi smo utakmicu izgubili u drugoj četvrtini gdje smo se povukli i nismo odgovorili na Ciboninu agresivnu igru i oni su nam po-gađali šuteve s 8 metara. Imali su nevjerojatan šut u prve tri četvrtine preko 60% za tri poena i protiv tako raspoložene šuterske ekipe je gotovo nemoguće pobijediti.

Karlo Uljarević izjavio je kako čestita Ciboni na zasluženoj pobjedi: “Ušli su u utakmicu puno čvršće i agresivnije od nas i to se na kraju odrazilo na rezultat. Mi se okrećemo novoj utakmici i novim izazovima“.

Druga strana imala je puno više razloga za zadovoljstvo: “Čestitam igračima na pobjedi, nama je važna svaka utakmica. Gorica je odlična ekipa, iskusna, kvalitetna s puno potentnih igrača i odličnim trenerom i zato ova pobjeda puno znači”, izjavio je poslije utakmice Vladimir Jovanović, trener Cibone.

Lovro Gnjidić nakon susreta rekao je kako su ušli u ovu utakmicu ozbiljno bez podcjenjivanja i s dobrom obranom te se onda pokrenuo i napad. “Pogodili smo dosta šuteva i uspjeli se odvojiti te na kraju zadržati prednost”.

Objava Poraz Bikova pod Tornjem pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Nedjelja – izvješće o broju oboljelih do 10 h