Prijava

Vaša prijava

Gorički akrobatski R’n’R klub osvojio dvije medalje na Kupu Hrvatske

[]

U subotu 02. listopada održan je 1. kup Republike Hrvatske u akrobatskom rock’n’rollu u organizaciji kluba “Limbo rock”.

Članovi akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica natjecali su se u dvije kategorije i vratili su se s natjecanja s dvije medalje. Zbog epidemiološke situacije natjecanja se nisu održavala skoro dvije godine te su zbog toga ove medelje dočekane s još većim veseljem i ponosom.

Zlatnu medalju osvojila je formacija Lollipop u kategoriji “Male formacije 3”.Drugo mjesto i srebrna medalja zasluženo je pripala formaciji Mustre u kategoriji “Velike formacije 1”.

Trenutačno su u tijeku i upisi za sve zainteresirane djevojčice i dječake od 5 i više godina starosti koji im se mogu pridružiti i započeti svoj put u ovom prekrasnom sportu. Upisi novih polaznika traju tijekom cijelog listopada, svakog utorka i četvrtka s početkom u 19:30 sati u OŠ Nikole Hribara, Ruđera Boškovića 11, kada je ujedno moguće pogledati njihove plesače i upoznati akrobatski rock’n’roll.

– Treninzi u ARRK Gorica održavaju se pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock’n’roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno. Garantiramo pravilan rad s djecom utemeljen na dugogodišnjem iskustvu i struci, ugodnu atmosferu, nastupe na natjecanjima i priredbama- kažu iz ARRK-a.

Sve dodatne informacije možete pronaći na www.arrk-gorica.hr ili
ih kontaktirati na 098/802-932.

Objava Gorički akrobatski R’n’R klub osvojio dvije medalje na Kupu Hrvatske pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.