Prijava

Vaša prijava

UKLJUČITE SE U kreiranje sadržaja za Ljetopis grada Velike Gorice 2021. godine

[]

Ljetopis Grada Velike Gorice posvećen je velikogoričkim temama – povijesti, gospodarstvu, prosvjeti i predškolskom odgoju, ustanovama i udrugama, kulturi, književnosti, likovnoj umjetnosti, glazbi, sportu itd., a misao vodilja je da se o životu i svijetu govori s turopoljskog aspekta. U njemu nije zabilježeno samo ono što se dogodilo unazad godinu dana, već je tu zapisana i povijest Turopolja.

Sedamnaesti broj Ljetopisa izlazi početkom sljedeće godine (2022.). Časopis uz više suradnika može biti još kvalitetniji. Stoga vas pozivamo da svojim tekstom doprinesete raznovrsnosti i zanimljivosti našeg Ljetopisa, koji je zrcalo velikogoričkog kraja te svojevrsna enciklopedija.

Ove godine se želimo na poseban način prisjetiti i obilježiti tridesetu obljetnicu početka Domovinskog rata i poginulih branitelja, osnutka 153. brigade, kao i drugih događaja povezanih uz tu obljetnicu.
Također, dobrodošli su i tekstovi o svim obrazovnim, kulturnim, sportskim i drugim događajima koji su obilježili ovu godinu u našem gradu i Turopolju, a kojih ste možda i vi bili sudionici.

Tekstovi trebaju imati okvirno pet do sedam kartica, te isto toliko fotografija. Rok za dostavu teksta je 15. prosinca 2021. godine.

Za sve upite i pojašnjenja možete se obratiti putem e-maila: izdavastvo@pouvg.hr ili na tel: 6259 – 819 (kontakt osoba: Stipo Bilić, urednik).

Objava UKLJUČITE SE U kreiranje sadržaja za Ljetopis grada Velike Gorice 2021. godine pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.