Prijava

Vaša prijava

PRIJEM DRŽAVNIH PRVAKINJA A ženska kategorija DVD Ribnica nakon povijesnog uspijeha: Idemo prema vrhu!

[]

DVD Ribnica je na VIII. državnom natjecanju vatrogasaca u Varaždinu ostvario nezapamćeni rezultat prije nešto više od tjedan dana. Naime, ženska A ekipa DVD-a postale su državne prvakinje.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Velika Gorica Dalibor Mrakovčić i zapovjednik JVP Velika Gorica, Ivica Maceković tom su prigodom održali prijem, na kojem su ih nagradili, zahvalivši im na postignućima i angažmanu, ističući zahtjevnost unutar A ženske kategorije.

– Dva puta zaredom ste već na ovoj olimpijadi, ponosni smo na vas i što imamo ovakvu ekipu. Ispisale ste povijest! Moram spomenuti i vašeg voditelja Maria Stipetića koji vas je uspio selektirati i vjerovao da ćete ostvariti ovakav rezultat prema rezultatima sa vježbi, i nemojte mu zamjeriti kad vas je ‘tjerao’ da date svoj maksimum, jer sada ste ekipa o kojoj će pričati i naredne generacije kao što su godinama pričali o mraclinskoj ekipi. Nadamo se da na olimpijadi također bude odličan rezultat, vjerujemo u vas  – kazao je predsjednik Mrakovčić.

Uz par riječi obratila se i Lucija Navračić, koja je istaknula kako su vjerovale da će biti prve s obzirom na uloženi trud.

– Ovo je prvi puta da nisam nastupala s curama i da sam ih bodrila i iz sve snage ‘navijala’. Pripreme su krenule dosta kasno, imale smo nekih dva mjeseca, cure su aktivno vježbale, nekad dva, nekad i šest puta tjedno s obzirom na privatne obaveze. No, doista ne možemo biti skromne, sad samo trebamo još jače prema vrhu na olimpijadi – otkrila je Lucija Navračić.

Predsjednica DVD Ribnica Anita Rajković Mravec obratila se svim okupljenima, istaknuvši kako su pokazale koliko mogu, te da će biti u samome vrhu na nadolazećoj olimpijadi.

– Drago mi je što imamo ovakvo odličnu ekipu koja ostvaruje rezultate. Kao DVD Ribnica nastavljamo dalje u natjecateljskom duhu. Ujedno se nadam da ćemo u narednim godinama s muškom i ženskom B ekipom biti uz bok našim prvakinjama – kazala je Anita Rajković Mravec, predsjednica DVD Ribnica.

Objava PRIJEM DRŽAVNIH PRVAKINJA A ženska kategorija DVD Ribnica nakon povijesnog uspijeha: Idemo prema vrhu! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.