Prijava

Vaša prijava

Grad i ove godine srednjoškolcima i studentima dijeli stipendije

[]

Grad i ove godine studentima dijeli stipendije srednjoškolcima i studentima! Na Natječaj se mogu javiti učenici od drugog razreda srednje četverogodišnje škole te studenti od druge godine dodiplomskog studija.

Osnovni uvjeti za prijavu su prosjek ocjena, ovisno o vrsti prijave, odnosno prijavljuje li se kandidat prema uspjehu u školovanju ili prema socijalnom statusu te da ima prebivalište minimalno pet godina na području Grada Velike Gorice.

Dodijelit će se 30 stipendija za uspjeh u školovanju (15 učeničkih i 15 studentskih), te 20 stipendija prema socijalnom statusu (10 učeničkih i 10 studentskih) iako se taj broj može izmijeniti u određenim kategorijama, ovisno o popunjenosti mjesta u određenim kategorijama. Iznos stipendije za učenike je 500,00 kuna mjesečno, a za studente 1000,00 kuna mjesečno.

Prijave se zaprimaju od 4. do 19. listopada, osobnim podneskom ili slanjem poštom u zatvorenoj omotnici s navedenim svim podacima prema uputama iz Natječaja. Ostali uvjeti su definirani u samom Natječaju.

Objava Grad i ove godine srednjoškolcima i studentima dijeli stipendije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.