Prijava

Vaša prijava

DISCO BABA Monokomedija poznate spisateljice i glumice Arijane Čuline

[]

Najnovija komedija ‘Disco baba“ spisateljski je uradak prvog pera splitske komedije Arijane Čuline. Ovog puta na sebi svojstven način, duhovito i bez dlake na jeziku, ova renomirana glumica i spisateljica progovara o tome da je danas zabranjeno ostariti.

‘Disco baba’ odlučila je odbaciti dosadan, učmali život, u kojem bi trebala još samo strpljivo sačekati svoj sudnji dan. Odlučila je postati DJ. Uzor joj je Tina Turner.

Kroz predstavu Arijana Čulina, kao spisateljica i glumica, priča o svemu što se promijenilo otkad je bila mlada i s nostalgijom se prisjeća mladih dana i odlazaka u disco. Predstava će i velikim glazbenim hitovima vratiti publiku u osamdesete, no ipak u nešto drugačijem humorističnom ruhu.

Monokomedija Arijane Čuline će se održati u srijedu, 13. listopada s početkom u 20.00 sati. Cijena ulaznice je 60,00 kuna, a možete ju nabaviti na blagajni Učilišta ili putem webshopa.

 

Objava DISCO BABA Monokomedija poznate spisateljice i glumice Arijane Čuline pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.