Prijava

Vaša prijava

MAGIC SHOW ZA CIJELU OBITELJ U Goricu stiže omiljeni mađioničar Luka Vidović!

[]

U Veliku Goricu nam dolazi svima omiljeni mađioničar Luka Vidović sa svojom nezaboravnom predstavom „Magic show za cijelu obitelj“, kojom je razveselio svoju publiku nebrojeno puta tijekom svoje bogate karijere!

„Magic show za cijelu obitelj“ je urnebesno smiješna, zabavna i interaktivna mađioničarska predstava koja je namijenjena zabavi cijele obitelj. Lukin izrazit talent za rad s djecom, njegov odličan smisao za humor, dopadljiv karakter, pozitivna energija kojom zrači te vrhunske zabavljačke sposobnosti razlozi su zbog kojih ćete veselje i radost ove predstave pamtiti cijeli život!

„Magic show za cijelu obitelj“ fantastična je predstava koja je od početka do kraja ispunjena smijehom, zabavom, humorom te nevjerojatnim trikovima! Dođite, jer možda baš vaše dijete Luka izabere iz publike i pozove na pozornicu da ga pretvori u pravog malog čarobnjaka koji će mu pomoći pri izvođenju trikova!

Predstava će se održati 17. listopada u 17.00 sati. Cijena ulaznice je 35 kuna, a možete ju kupiti na blagajni Učilišta ili putem webshopa.

Objava MAGIC SHOW ZA CIJELU OBITELJ U Goricu stiže omiljeni mađioničar Luka Vidović! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Tjedan zabranjenih knjiga