Prijava

Vaša prijava

Priznanje za najbolje županijske vatrogasce! Među njima i DVD Ribnica

[]

Sjajan rezultat ostvarila su natjecateljska odjeljenja dobrovoljnih vatrogasnih društava Zagrebačke županije na 8. Državnom natjecanju vatrogasaca, pa ih je Zagrebačka županija nagradila.

Četiri ekipe, među kojima i naša DVD Ribnica u ženskoj kategoriji i dobrovoljna vatrogasna društva Razljev, Andrilovec i Deanovec u muškoj konkurenciji izborili su nastup na tzv. Vatrogasnoj olimpijadi, iduće godine u Sloveniji.

„I ovo natjecanje potvrdilo je da Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije ima najvišu klasu hrvatskoga vatrogastva. Sve ono što radite, radite za potrebu i dobrobit svojih građana. Na tome vam veliko hvala“, rekao je glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković.

Uz Tucakovića, medalje najboljima uručili su Slavko Povrlišek, predsjednik VZ Zagrebačke županije, Marko Magdić, načelnik Križa, Martina Glasnović, predsjednica Županijske skupštine, i župan Stjepan Kožić.

„Ponosan sam na vaše rezultate, i ne samo one koje ostvarujete na natjecanjima. Naši žitelji mogu uz vas biti sigurni u bilo kojoj nepogodi. Znaju da ste, kada zatreba, uvijek prvi“, poručio je župan Kožić.

Na državnom natjecanju u Varaždinu ukupno su sudjelovale 203 ekipe, od toga 15 vatrogasnih odjeljenja iz Zagrebačke županije.

Objava Priznanje za najbolje županijske vatrogasce! Među njima i DVD Ribnica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.