Prijava

Vaša prijava

FOTO Na Zagrebačkoj otvorena poklon galerija Purgerica s originalnim asortimanom

[]

Poklon galerija Purgerica postoji od 2015. godine kada je vlasnica Lidija Bašić ostvarila svoje davne želje i otvorila svoj “dućančić iz snova” u Klinča Selima na adresi Karlovačka 32. Trgovina prepoznatljiva po veselom i ukusno dekoriranom ulazu i izlogu privukla je poglede ne samo mjesnih kupaca već i onih iz bliže i dalje okolice.

Potaknuta velikim interesom svojih kupaca, vlasnica koja je i sama nekoć živjela u Velikoj Gorici, ljetos je otvorila još jedno prodajno mjesto u sebi dragom gradu. Na samom ulazu u ovaj bajkoviti prostor, primjećuje se velik i skladno izložen asortiman
originalnih i pažljivo izabranih poklona koje bi svatko s ukusom najprije poklonio sebi.

Tu je bogat asortiman nakita od čelika, srebra, nakita Oliver Weber sa swarovski elementima, ručni satovi visokokvalitetnih brendova,veliki izbor predmeta za uređenje doma; porculan, keramika, staklo, lampe, slike, zidni i stolni satovi., osobni i šaljivi pokloni., kožna galanterija; torbe, novčanici, remeni, te lijepi i povoljni umjetnički predmeti hrvatskih i stranih autora. Ženski, muški ili dječji te sve vrste poklona za vjenčanja, sakramente pričesti i firme, rođendane,obljetnice i naravno  prigode kada se daruju posebne osobe sa potpisom ljubavi, naprosto vas zovu, a vjerni kupci vole naglasiti kako uz ovakav „dućančić„ nema potrebe trošiti vrijeme na razne trgovačke centre jer je skuplje a i potroši se cijeli dan tražeći nešto što će vam u PURGERICI odmah zapeti za oko.

– Pozivamo vas da se i sami uvjerite u Zagrebačkoj ulici 18 svaki radni dan od 8 – 20 sati i subotom od 8 – 14 sati – poručili su iz Purgerice.

Vlasnica galerije sa svojim kreativnim i simpatičnim ženskim timom, ništa nije prepustila slučaju, jer u PURGERICI se kupci osjećaju ugodno, uvaženo i zadovoljno a osim što će po korektnim cijenama kupiti originalnu stvar, dobit ćete i savjete pri odabiru te uslugu pakiranja. Nas je očarala Lidijina bajka! Jedan dio će i vama dočarati galerija slika.

 

Objava FOTO Na Zagrebačkoj otvorena poklon galerija Purgerica s originalnim asortimanom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.