Prijava

Vaša prijava

GASTRO TUROPOLJA Za vikend domaća hrana, craft pivo, Pipsi, sajam i humanitarka!

[]

Pred nama je još jedan Gastro Turopolja. I dalje smo u Gastro tjednu restorana u kojem naši ugostitelji nude fine specijalitete pro promotivnim cijenama, a vrhunac događanja je za vikend 16. i 17.listopada na platou oko Muzeja Turopolje.

Domaći kolači, sir, med…

Tamo vas čeka Gospodarski sajam s našim obrtnicima i proizvođačima koji nude suvenire, rukotvorine, domaće proizvode, voće i povrće, domaći sir, zatim Dani meda koji okupljaju medare iz Zagrebačke županije i šire, bit će finih kolača, slastica, domaći štrukli i domaći kruh i peciva, a sprema se i Humanitarka. VG Legacy priprema sarme i kuhani gin te još brojna iznenađenja, a sav prihod od prodaje ide malenom Noi iz akcije Noin Kaputić kojeg čeka terapija desnog oka.

Velikogorički festival crafta

Na prostoru oko Muzeja bit će prilike za posjeti i brzu hranu, popiti pivo jer čeka vas Velikogorički festival crafta na koji stiže devet pivara: Devetka craft – Zabok, Podrum pivovara – Karlovac, Lokalna craft pivovara – Zagreb, Crafters brewery – Dugo Selo, Mlinarica pivovara i pivnica – Zagreb, Walkow craft brewery – Vukovar, Beckers craft brewery – Osijek, Pivovara Hajsonberg – Hrvatski Leskovac i Pivovara Hrvačić – Sisak.

Koncert Pipsa za kraj dana

Uz dobro pivo ide i dobra glazba. U večernjem programu stižu PipsChips& Videoclips koji počinju u 20 sati, a dan kasnije, u nedjelju, organiziran je folklorni program.

Objava GASTRO TUROPOLJA Za vikend domaća hrana, craft pivo, Pipsi, sajam i humanitarka! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Kadeti usamljeni na vrhu