Prijava

Vaša prijava

MON AMI Vrhunska ponuda potvrđena još jednom od strane Michelinovog stručnog tima!

[]

Mon Ami nastavlja potvrđivati kvalitetu i oduševljavati specijalitetima koji izlaze iz njihove kuhinje! Četvrtu godinu za redom potvrđena im je Michelinova preporuka, zvjezdica najpopularnijeg svjetskog kulinarskog vodiča koja se smatra najcjenjenijim rangiranjem restorana i kuhinja vrhunske kvalitete. Velikogorički Mon Ami jedan je od 78 hrvatskih restorana s tom oznakom, a do 2021. i jedini restoran u Zagrebačkoj županiji.

„Standardi su svakim danim sve viši, a mi se trudimo pratiti ih. Inzistira se ne zdravim, svježim i domaćim namirnicama, kvaliteti pripreme i posluživanja, ali i na ambijentu prostora, načinu usluge i sveukupnom dojmu“, govori nam vlasnik restorana Bruno Ceronja, te dodaje kako je sve češća potreba i da kuhinja bude održiva, namirnice lokalne, iz domaćih OPG-ova, baš kao i meso, riba i ostala hrana koja se nudi i servira.

Uvijek svježa riba, domaće vino i maslinovo ulje

Mon Ami svoj je brend izgradio oko mediteranske kuhinje, a kombinacija je zdrave hrane i vrhunskog gastro doživljaja. Zazubice rastu od same pomisli na specijalitete među kojima se ističe crni rižoto od sipe po kojem su nadaleko prepoznatljivi, salata od jadranske hobotnice, dimljene dagnje s otoka Paga, zdravi i ukusni kvarnerski škampi ili pak razna jela od škampa i kozica. Uvijek dnevno svježa riba ulovljena u morima od Istre do Visa njihov je zaštitni znak i garancija kvalitete, a kulinarsku ponudu upotpunjuju i domaći specijaliteti koji su im osigurali plaketu „Okusi tradicije Zagrebačkog kraja“.

U ponudi su tako jela s turopoljskim tartufom; pljukanci ili istarski fuži, biftek s roštilja u umaku od tartufate i crnog tartufa, carpaccio od tune s tartufom. Proizvođači su i domaćeg, ekološkog maslinovog ulja koje je baza svih njihovih specijaliteta, a uz domaće vino tu vas čeka i vinska karta od 60 etiketa, posebice vina hrvatskih proizvođača.

U izgradnji grijana terasa

Mon Ami svakodnevno ulaže u kvalitetu ponude, te, osluškujući potrebe svojih gostiju i tržišta, ide ukorak s trendovima. Tako je u izgradnji i pripremi grijana terasa. Riječ je o 40 kvadrata vanjskog, ograđenog prostora s pet stolova koja može primiti 20-ak gostiju. Prostor je klimatiziran, a idealan je za intimnije proslave i manja druženja ili poslovne ručkove. Otvorenje se očekuje na proljeće.

Posjetite ih u Gastro tjednu ili Tjednu restorana i odaberite….

Dok čekamo otvorenje terase pozvat ćemo vas u ugodni ambijent restorana Mon Ami da probate jedan od već nabrojanih specijaliteta, a fine jelovnike pripremili su i za Gastro tjedan restorana u sklopu Gastro Turopolja koji će potrajati do 17.10., nakon čega se, od ponedjeljka, uključuju u nacionalnu manifestaciju Tjedan restorana. Na vama je da odaberete; Carpaccio od tune na rikoli s grana panadom ili šurlice s kozicama i tartufima, medaljoni od lungića u umaku od zelenog papra s njokima, Skradinska torta ili Torta od limuna…

Objava MON AMI Vrhunska ponuda potvrđena još jednom od strane Michelinovog stručnog tima! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.