Prijava

Vaša prijava

POČEO GASTRO TUROPOLJA Domaći specijaliteti, craft pivo, navečer Pipsi

[]

Domaća hrana, štrukli s tartufima, sirom ili višnjama, sarma to go, domaći sir, kolači, kesteni, kuhani gin i druge delicije domaćih proizvođača i obrtnika potražite danas i sutra na platou oko Muzeja Turopolja. Gastro Turopolja ove godine obilježava 20 godina, i dalje jednako atraktivan i ukusan.

Domaće je domaće

Na otvorenom, na platou oko Muzeja Turopolja predstavlja se 30-ak obrtnika i poduzetnika te domaćih proizvođača i OPG-ova s područja Grada Velike Gorice, Zagrebačke županije i šire koji u sklopu Gospodarskog sajma nude rukotvorine, suvenire, prehrambene domaće proizvode. Ima domaćeg sira, ulja, prirodnih sokova, kruha, kolača i slastica, a u sklopu Dana meda i finog meda i mednih proizvoda. Čeka vas i Humanitarka, a sav prihod ide za malenog Nou kojem je potrebna hitna terapija desnog oka.

Velikogorički festival crafta i Pipsi

Na prostoru oko Muzeja bit će prilike za brzu hranu, grickalice s nogu, ali i fino domaće pivo jer čeka vas Velikogorički festival crafta na koji stiže devet pivara: Devetka craft – Zabok, Podrum pivovara – Karlovac, Lokalna craft pivovara – Zagreb, Crafters brewery – Dugo Selo, Mlinarica pivovara i pivnica – Zagreb, Walkow craft brewery – Vukovar, Beckers craft brewery – Osijek, Pivovara Hajsonberg – Hrvatski Leskovac i Pivovara Hrvačić – Sisak. A fino hladno pivo odlično paše u večernjim satima, od 20 sati koncert ima grupa Pips Chips&Videoclips, dok je nedjelja rezervirana za kulturno -zabavni program uz velikogoričke tamburaše i dječji zbor.

(C) Sasa Huzjak

Gastro tjedan po restoranima

Do kraja tjedna i dalje traje Gastro tjedan po restoranima u koji je uključeno jedanaest restorana s područja Velike Gorice i okolice koji po pristupačnim cijenama nude specijalitete domaće turopoljske ili mediteranske kuhinje.

Objava POČEO GASTRO TUROPOLJA Domaći specijaliteti, craft pivo, navečer Pipsi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


KOŠARKA Bikovi na gostovanju u Zaboku

Uskrsna čestitka