Prijava

Vaša prijava

23-godišnjak na području grada u improviziranom laboratoriju uzgajao marihuanu

[]

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

– Sumnja se da je 23-godišnjak, protivno odredbama članka 3 Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, zbog vlastite uporabe nabavio i neovlašteno posjedovao tvari i pripravke iz kojih se može dobiti droga i tvari koje se mogu uporabiti za izradu drogu te su ga policijski službenici u nedjelju, 17. listopada oko 19.40 sati uočili na području Velike Gorice kada im je tijekom provođenja službene radnje „provjera identiteta“ predao staklenu bočicu u kojoj se nalazilo 0,67  grama marihuane. – kazali su iz policije.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici su na području Velike Gorice obavili pregled doma osumnjičenog koji im je i tada izručio jednu staklenku u kojoj se nalazilo 37,84 grama marihuane te četiri stabljike marihuane visine od 20 do 50 centimetara kao i  jedan ventilator i jedan reflektor.

Objava 23-godišnjak na području grada u improviziranom laboratoriju uzgajao marihuanu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.