Prijava

Vaša prijava

NOIN KAPUTIĆ Superjunaci do sada prikupili preko 200 tisuća kuna!

[]

Već smo izvještavali o malenom dječačiću koji je ponovo ujedinio Velikogoričane i sve ljude dobrog srca. Akcija za pomoć u liječenju preslatkog dječaka Noe krenula je početkom listopada, a velikim angažmanom VG Legacy postiže čuda, za najveće od sviju čudo potrebno malenom Noi.

Noa ima Morbus Coats, trenutno je jedini registrirani aktivni pacijent u Hrvatskoj sa ovom dijagnozom. Slijep je na desno oko, trenutno je u četvrtoj fazi ove neizlječive bolesti. Lijeka nema, ne postoji, no postoji šansa da Noa zadrži svoje desno oko što je duže moguće. Noa se ne predaje…

Evo najnovijih informacija o humanitarnoj akciji…

– Uz dugo iščekivanje da vas razveselimo i učinimo ponosnima, javljam vam finalni iznos skupljen na Gastru. Naime, iznos se povećao jer smo imali noćnu smjenu terenskih radnika Davorka Ilečić i Marko Žgela i on iznosi velikih 27.708,50 kuna. Novac je uplaćen na humanitarni žiro račun akcije Noin kaputić – kazali su iz VG Legacyja.
Ali to nije sve… Ukupan iznos skupljen do sada je premašio 200 tisuća kuna!
– Pošto smo bili jako vrijedni od prvog dana i pošto nas svi vi volite i podržavate, ukupan iznos koji je skupljen do danas je nestvarnih 208.737,58 kuna. Znate da to znači da naš superjunak Noa 26. listopada ide u Švicarsku i da svi držimo figice da nam se vrati sa dobrim vijestima. Slobodno si u naše ime natočite jednu slavljeničku i budite ponosni da ste dio njegovog sretnijeg djetinstva. Ponosna sam na svoj grad i svoje ljude i voljela bi da cijela stratosfera to zna – kazala je svima već poznata teta D iz Legacyja.
Zahvalili su se svima koji su dali svoj doprinos za Nou na Gastru, kao i Mini VG Legacyju koji je dobio novog člana, Nou. No, još je dug put do 350.000 kuna koje treba skupiti te svatko od nas i dalje može doprinijeti uplatom na broj računa koji glasi na Nou, a u opis plaćanja potrebno je navesti “za Nou”.
Evo i podataka za uplatu: 
IBAN: HR8523600003118862150
Swift: ZABAHR2X

Objava NOIN KAPUTIĆ Superjunaci do sada prikupili preko 200 tisuća kuna! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.