Prijava

Vaša prijava

Gorički Taekwondo klub nastupio na dva turnira, postigli su sjajne rezultate

[]

U protekla dva vikenda gdje je Taekwondo klub Velika Gorica nastupio na dva turnira, Kondor open 2021 i Omiš open 2021.

U subotu 9. listopada održan je Kondor open, na kojem je nastupilo 300-tinjak sportaša iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Mađarske. Velikogorički Taekwondo klub nastupio je sa šest sportašica. Osvojili su pet medalja, od toga dva zlata, jedno srebro i dvije bronce. Zlato su osvojile Dora Habijančić i Ema Bakula, srebro je osvojila Marinela Bašković dok su bronce osvojili Katarina Bačurin i Lejla Lea Kajfeš. Dora Habijančić na ovom turniru proglašena najboljom kadetkinjom turnira.

Nadalje, u nedjelju 17. listopada u Omišu se održao Omiš open 2021. Ovo je bio ujedno i posljednji kvalifikacijski turnir za juniorsko europsko prvenstvo. Tamo je Klub nastupio s dvije juniorke i dvije kadetkinje te osvojili 2 srebra i 2 bronce. U juniorskoj konkurenciji Sara Anđelić je osvojila srebrnu medalju dok je Ema Kućiš bila brončana. Ema je na ovom turniru konkurirala za Europsko prvenstvo ali na žalost izgubila je u polufinalu i tako izgubila šanse za plasman. U kadetskoj kokurenciji Lana Gavrilov je osvojila srebrnu medalju a Nika Bukovac brončanu.

Objava Gorički Taekwondo klub nastupio na dva turnira, postigli su sjajne rezultate pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.