Prijava

Vaša prijava

Usred noći ušli u dvorišta obiteljskih kuća i provalili u parkirane automobile

[]

Tijekom noći s 20. na 21. listopad su se u Kolodvorskoj ulici dogodile dvije provale u parkirane automobile u dvorištima obiteljskih kuća, izvijestila je jutros velikogorička policija. “Počinitelj je prišao vozilima, razbio staklo te u jednom slučaju iz jednoga otuđio ruksak u kojem je bio novčanik s dokumentima, a u drugom slučaju novčanik s dokumentima i novac.”, objašnjavaju ova djela.

Kako navode iz policije, ovo su neobična djela jer se dogodilo u dvorištima obiteljskih kuća. S obzirom na to da je građanka na javnoj Facebook grupi opisala sličan događaj u Ulici Hrvatske Bratske zajednice, policija potvrđuje kako se može reći da se radi o istim počiniteljima jer se radi o istom vremenu počinjenja provale.

Kako potvrđuje policija, oko 5 ujutro je građanka na djelu vidjela dvojicu muškaraca koji su provalili u njen automobil, točnije, jedan je provalio dok je druga muška osoba čuvala stražu. Kako navodi građanka u objavi, oboje su imali kapuljače i maske na glavi. Otišli su kada je ona počela vikati na njih.

Kako navode iz policije, ovaj slučaj im nije previše poznat te nije došlo do kaznenih djela teške krađe niti nasilnog prodiranja u unutrašnjost vozila.

Objava Usred noći ušli u dvorišta obiteljskih kuća i provalili u parkirane automobile pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.