Prijava

Vaša prijava

Za izmučenog psa sa slomljenom nogom u jednom danu prikupljeno više od 7 tisuća kuna

[]

Svi oni koji prate Sigurnu kućicu i Sklonište za životinje Velika Gorica znaju kako zaposlenice prečesto dolaze do pasa koji su u užasnom i teškom stanju. Mnogima su potrebne operacije, no, sve to jako puno košta.

Takav je kod njih stigao i Bones, velik pas koji je došao izmučen i umoran od zlih ljudi. Stigao je sa slomljenom nogom i to starim lomom nakon kojeg mu nitko nije pomogao. “Žedan, gladan, povrijeđen, a mlad i pun je bio nekoć nade da će živjeti neki lijepi život”, opisuju njegovu situaciju iz Sigurne kućice.

Operacija za Bonesa košta oko 7.000 kuna te su iz Udruge molili svoje pratitelje za donacije. Ugodno su se iznenadile kada se u jednom danu iznos donacija prikupio i to ne samo za operaciju, već i za sve što će trebati u oporavku.

Dok mole da se više ne uplaćuje, na svom Facebook profilu su zahvalili svim donatorima, a priču oko Bonesa možete tamo pratiti. “Sve ćemo mu pričati koliko dobrih ljudi ima”, veselo govore iz Udruge.

Objava Za izmučenog psa sa slomljenom nogom u jednom danu prikupljeno više od 7 tisuća kuna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.