Prijava

Vaša prijava

260. MATIČIN ČETVRTAK Turopoljska književnica Slavica Sarkotić predstavlja dvije nove knjige

[]

Iz goričkog Ogranka Matice hrvatske poziva na 260. Matičin četvrtak, 28. listopada 2021.god. u 19,30 sati, u Područnoj knjižnici Galženica i  na  www.matica-gorica.hr.

Uz poštivanje epidemioloških mjera na Matičinu četvrtku svoje nove knjige predstaviti će Slavica Sarkotić, članica Društva hrvatskih književnika, turopoljska je zavičajna književnica i autorica petnaestak knjiga poezije i proze. U svojim je radovima zaokupljena temom zavičaja i ljudi koji su je oblikovali kroz život.

Predstaviti će zbirku kratkih priča KRISTALI NAD GRADOM  i roman za djecu i mlade VRTOVI DUGINIH BOJA u kojem upoznajemo dječaka koji  tijekom odrastanja  spoznaje da mu je starija sestra osoba s posebnim potrebama. Ova topla, bezvremenska priča sa sretnim krajem, priča nam o uzajamnoj ljubavi u obitelji, o toleranciji i empatiji.

Muzička pratnja: Siniša  Belošević

– Veselimo se Vašoj  posjeti i  posjeti  Vaših prijatelja, kako uživo tako i na našu web stranicu – kazali su iz Ogranka.

Objava 260. MATIČIN ČETVRTAK Turopoljska književnica Slavica Sarkotić predstavlja dvije nove knjige pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Otvorena trofejna spomen-soba DVD-a Andrilovec