Prijava

Vaša prijava

SVI SVETI Na ulazu će biti postavljena dezinfekcijska sredstva, osigurat će se poštivanje mjera

[]

S obzirom na to da je blagdan Svih svetih dan kada velika većina građanstva posjećuje gradska groblja, VG komunalac te djelatnici groblja, osigurat će poštivanje svih mjera i siguran boravak na groblju.

Kako navode, postavit će se dezinfekcijska sredstva na svim ulazima groblja na svim grobljima u Velikoj Gorici. Djelatnici  groblja imat će signalne prsluke te osiguravati poštivanje mjera za zaštitu od širenja COVID-19 virusa.  “Ovim putem molimo sve sugrađane da poštuju sve aktualne preporuke i upute za sprječavanje i suzbijanje širenja COVID–19.“, navode iz VG Komunalca.

Osim toga, bit će uvedena i privremena regulacija prometa koja će biti na snazi 1. studenog od 06:00 do 18:00 sati. Regulacija se odnosi na dio Zagrebačke ulice – biciklistička traka (od križanja sa Kolodvorskom ulicom i Ulicom Hrvatske Bratske Zajednice do Zadarske ulice) i Ulice dr. Jurja Dobrile.

Sveta misa na glavnom gradskom groblju održat će se na dan Svih svetih u 15 sati i dan kasnije (Dušni dan) također u 15 sati vani na glavnom platou. Djelatnici groblja, tijekom vikenda i na sam blagdan, bit će na raspolaganju sugrađanima za sva pitanja i pomoć.

Objava SVI SVETI Na ulazu će biti postavljena dezinfekcijska sredstva, osigurat će se poštivanje mjera pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Gradsko natjecanje u šahu