Prijava

Vaša prijava

Želite naučiti plesati? Pridružite se na online radionici bečkog valcera

[]

ako večeras niste planirali izlazak, možete se pridružiti na online radionicu bečkog valcera. Plesnu radionicu “Bečki valcer” u sklopu projekta Kulturnjak.hr vodi Božena Fitz, plesna instruktorica iz Plesnog centra Zagreb by Nicolas.

Radionice se održavaju danas, 6. studenog, 13.11 i 20.11 u 10 sati i namijenjene su osobama do 25 godina. Osim toga, određene su i radionice za osobe starije od 54 godine koje će se održati 8. i 10. studenog.

Kroz ukupno tri online radionice polaznici će imati priliku naučiti osnove bečkog valcera, ali i saznati zanimljivosti o ovom popularnom plesu koji je jedan od najstarijih i najpopularnijih dvoranskih plesova.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online obrasca https://forms.office.com/r/9BV3Y7hTpt (25) te https://forms.office.com/r/La8p2G52qZ (54+)

“Svi mogu savladati osnove bečkog valcera, čak i oni koji vjeruju da imaju dvije lijeve noge. Kada je riječ o bečkom valceru, potrebno je tek nekoliko sati kako biste postali odlični u plesanju. Stiže vrijeme blagdana, a upravo je to vrijeme kada se pleše bečki valcer. Iznenadite svoje nadraže elegantnim pokretima na plesnom podiju i uplešite u 2022. godinu.”, pozivaju iz Općine Orle.

Objava Želite naučiti plesati? Pridružite se na online radionici bečkog valcera pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


NASTAVA U ŠKOLI