Prijava

Vaša prijava

U Velikoj Gorici otvoren novi moderni bistro “Tik Tok”

[]

Vozeći se ulicom Andrije Kačića Miošića, u nizu novoizgrađenih zgrada otvorila su se vrata još jednog modernog bistroa. Kako nam je rekla ljubazna voditeljica Tik-Toka “nismo drugačiji od ostalih, ali pružamo ponudu koja spaja tradicionalno i moderno, za svako nepce može se nešto pronaći”. Poznavajući vlasnicu i vjerujemo da će se to truditi ispuniti.

Na naše pitanje zašto baš u Velikoj Gorici kada već ovdje ima dosta slične ponude, voditeljica brzo i kao iz jednog daha odgovara: “Uspješno smo vodili restoran na Kajzerici. Stekli smo lijepo i vrijedno iskustvo. I dan danas vodimo obiteljsko izletište na Ključić Brdu. Nažalost, ono nam puno ovisi o lijepom vremenu tako da imamo oscilacije u poslovanju. Zima nam je uvijek mirniji period, a proljeće, ljeto i jesen su nam vrlo uspješni (pozitivno intenzivni). No, na to smo već navikli. Ovo je nešto s čime krećemo u doba kada mnogi zatvaraju i opet smo po nečemu posebni.”

A mi ćemo dodati – baš kao i vlasnica. Čvrsta i karakterna. Bistro „Tik – Tok“ na adresi A.K. Miošića 29b u Velikoj Gorici svaki radni dan od 9,00 do 17,00 sati u ponudi ima dvije vrste gableca, tjestenine, roštilj i pizze raznih vrsta. Ovo je mjesto gdje možete svratiti na ugodnu kavicu, poslovni ručak ili obiteljsko druženje jer već na prvom pogledu ćete se zaljubiti. Osim odlične hrane, već samim ulaskom u bistro na prvi pogled ćete, kao i mi, biti očarani jednostavnošću interijera koji je istovremeno moderno i ugodno uređen.

Dijelom članak, a dijelom slike dočarat će vam novi Tik – Tok, a na vama je da svratite i vidite jesmo li bili u pravu.

Objava U Velikoj Gorici otvoren novi moderni bistro “Tik Tok” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.