Prijava

Vaša prijava

Lomnica uvjerljiva! Štefovi boemi 11 utakmica bez poraza

[]

NK Lomnica svladala je još jednu prepreku u nizu – momčad Vatrogasca iz Zdenaca Brdovečkih u 14. kolu jedinstvene županijske lige.

Lomnica je slavila s 3:1 dvama pogodcima Mandure i jednim Gršića koji se kao branič prometnuo u drugog strijelca Štefovih Boema tekuće sezone.

Utakmica je započela onako kako se i očekuje od derbija – pomalo šahovski bez puno rizika i s malo prilika. Sve do 44. minute mreže su mirovale kada je nakon neopreznog povlačenja domaćeg braniča i dosuđenog kaznenog udarca Krešimir Rašić s bijele točke svladao domaćeg golmana Pogledića koji je ostao ukopan. Lomničani se već sljedeći napad vraćaju u život. Mandura je krasno prizemno centrirao, udarcem iz kuta doveo je u priliku Gršića koji je poravnao rezultat. Rezultatom 1:1 otišlo se na odmor.

U drugom poluvremenu Lomnica je pokazala više igre od gosta te povremeno prijetila gostujućem vrataru te je sredinom drugog poluvremena poentirao Mandura, dovevši Boeme u vodstvo u 69. minuti susreta. Lomnica je kontrolom lopte uspjela sačuvati svoj gol netaknutim te je u 89. minuti nakon flipera u šesnaestercu Mandura opet u najboljoj poziciji te zabija za 3:1 i opravdava renome jednog od najboljih igrača ovog natjecanja. Za derbi nespecifično, utakmica je odigrana s malo grubih prekršaja te su podijeljene samo dvije javne opomene, po jedna za svaku momčad.

Lomnica je nakon ove pobjede i kiksa Turopoljca protiv Jaske Vinogradara, zasjela na drugo mjesto ljestvice te nastavlja svoj pohod i zaključuje jesenski dio prvenstva sljedeću nedjelju u 10:00 u Jaski protiv ekipe Jaske Vinogradara.

Objava Lomnica uvjerljiva! Štefovi boemi 11 utakmica bez poraza pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.