Prijava

Vaša prijava

Pripreme za “Božićnu čaroliju” već su krenule, evo kako i vi možete pomoći

[]

Marija Šapina Gale, poznata velikogorička glazbenica ihumanitarka, i ove godine je započela priču za već tradicionalnu Božićnu čaroliju. Riječ je o humanitarnoj akciji putem koje pomaže djeci slabijeg imovinskog statusa, djeci samohranih roditelja te svoj onoj djeci koja su u bilo kakvoj teškoj situaciji.

Upravo njima želi pružiti pravu božićnu čaroliju kupnjom poklona jer ih želi darivati i barem malo razveseliti. No, da bi to uspjela, potrebni ste joj vi – treba informacije upravo o toj djeci, onima kojima bi ovakva pomoć kroz dar pružila poseban osmijeh na lice.

Prošle godine je kroz ovu akciju obradovala 115 djece, a ove godine, nadamo se, bit će ih još više.

Osim što Mariji možete pomoći tako da joj kažete za djecu na koju je potrebno obratiti pozornost, vi možete biti donatori. Od 1.12 bit će objavljena imena i dob djeteta, a tko god želi može odabrati “svoje” dijete za koje će kupiti poklon. Tada će u inbox dobiti podatke. “Ono sto tražim od svih je fotka zapakiranog paketa, spremnog za slanje.. A onda ću na Badnjak objaviti zahvalu sa hrpoooom šarenih paketa na fotkama.”, govori nam veselo Marija.

Budite i vi dio ove divne priče. Javiti joj se možete putem Facebook profila.

Objava Pripreme za “Božićnu čaroliju” već su krenule, evo kako i vi možete pomoći pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.