Prijava

Vaša prijava

KIM’S Store – iskoristite popuste na cjelokupni bogati asortiman

[]

KIM’S Store privući će Vašu pažnju veselim i šarenim izlogom te zanimljivim i nesvakidašnjim artiklima koje možete pokloniti drugima, ali i sebi.

Tako možete pronaći pomno odabrane poklone poznatih brendova kao što su Legami, Kikkerland, Balvi, Atmosphera, Djeco, Janod ili Trixie baby. “Svi oni pričaju neke nove priče, a na licima naših najdražih ostavljaju slatke i sretne osmjehe koje ćemo rado pamtiti.”, govore vlasnici.

 

U njihovoj ponudi pronaći ćete neobične, šaljive i originalne poklone namijenjene odraslima i djeci. Bogat asortiman vrlo će vas lako nagovoriti da postane dio vaše svakodnevice.

Nude besplatno zamatanje poklona

“Ponosni smo na naše uvijek ljubazne i nasmijane djelatnice koje su vam uvijek na usluzi, a zamataju vaše darove potpuno besplatno.”, dodaju.

Njihova vrata su vam otvorena od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 9 do 15 sati. “Provjerite ponudu i uđite u naš kutak šarenila na adresi Zagrebačka 31, Velika Gorica, jer kod nas nema čega nema.”, pozivaju i ističu da od 22.11.2021. pa sve do subote 27.11.2021. možete iskoristiti popust od 15% na cjelokupni asortiman koji nude unutar Black Friday Week-a.

Pronađite Kim’s na društvenim mrežama:

Velik dio asortimana provjerite u galeriji:

Objava KIM’S Store – iskoristite popuste na cjelokupni bogati asortiman pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Sjećanje na Vukovar