Prijava

Vaša prijava

Policija u stanu 33-godišnjaka u pronašla veće količine marihuane

[]

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad  33-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

– Sumnja se da je 33-godišnjak protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane, koju je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu u Velikoj Gorici, nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao – piše u policijskom izvješću.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici proveli su pretragu stana u Velikoj Gorici te su pronašli 149 grama marihuane pakirane u četiri različita paketa, digitalnu vagu te jedna plastičnu vrećicu s tragovima marihuane.

Policijski službenici su po dovršetku kriminalističkog istraživanja predali osumnjičenog pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu podnijeli su Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Objava Policija u stanu 33-godišnjaka u pronašla veće količine marihuane pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.