Prijava

Vaša prijava

Maja Kunić Trupčević iz Dječjeg vrtića Ciciban pobijedila u kategoriji ‘Naj pričanje’

[]

Portal missMAMA i Lild pokrenuli su kampanju pod nazivom “Oni su najbolji” kojom žele dati priznanje odgojiteljicama i odgojiteljima. Prijavljeni su se, podsjećamo mogli natjecati u tri kategorije, a sada su objavili i pobjednike!

Tako je upravo odgojiteljica Maja Kunić Trupčević iz Dječjeg vrtića Ciciban, Velika Gorica odnijela pobjedu u kategoriji ‘Naj pričanje’ jer je smislila terapeutsku priču o potresu koju je osmislila kao predstavu te ju kao takvu i prezentirala. Prijavili su je roditelji, a razlog i priču iz kojeg su nominirali upravo nju, možete pronaći na portalu missMAMA OVDJE.

Upravo zbog stručnih, marljivih i uvijek pozitivnih odgojitelja poput našee sugrađanke Maje iz Cicibana u svaki novi odlazak u vrtić mališanima eliminira strah i suze, a sve više na njihova lica donosi osmijehe, uzbuđenje i sreću. Čestitamo Maji na ovom  divnom priznanju!

Objava Maja Kunić Trupčević iz Dječjeg vrtića Ciciban pobijedila u kategoriji ‘Naj pričanje’ pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.