Prijava

Vaša prijava

JOŠ MALO….Ovog Božića vrata ponovo otvara Božićno selo!

[]

Djed Mraz, čarobni patuljci, patuljčice i pomoćnici, veliki i mali, ljudski i životinjski, u šatoru ili na slami, uz topli čaj, vino ili kakav drugi čarobni napitak koji grije dušu i tijelo… Sve to i puno puno više kuhaju patuljci iz čudesne Božićne šume. Ekipa okupljena u udrugu Art Incognito i Veseli planet, nakon što je lani zbog zdravstvene situacije bila primorana staviti ključ u bravu Božićnog sela, ove se sezone vraća u velikom stilu, s puno radionica i aktivnosti, zabave, igraonica, predstava za djecu, zezancija i ludorija na koje su nas već navikli.

Božićno selo svoja vrata otvara na blagdan Svetog Nikole, 6.prosinca i bit će otvoreno za posjetitelje gotovo svaki dan, posebice vikendom, u popodnevnim satima. Bit će tu pregršt zabave za djecu i odrasle, uz glazbu, ples, zanimljive igre, nezaobilazan vilenjački poligon, čitaonice, promocije, predstavljanja, fotkanja i raznorazna čarobiranja… Sve u Božićnom duhu!

Popratite ih i na služebnim Instagram i Facebook profilima, budite u toku s novostima i aktivnostima u Selu Djeda Božićnjaka. Ho ho ho!

Objava JOŠ MALO….Ovog Božića vrata ponovo otvara Božićno selo! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.