Prijava

Vaša prijava

Objavljena knjiga Marine Drašković “Judo za osobe s cerebralnom paralizom”

[]

U sklopu EU projekta Judo inkluzija Marina Drašković, voditeljica Judo kluba osoba s invaliditetom Fuji, izdala je knjigu “Judo za osobe s cerebralnom paralizom. Izdavanje knjige bilo je na redu nakon objave emotivnog filma o njihovom radu te nakon izložbe “Judo je sreća”.

Kako navode, riječ je o vjerojatnoj prvoj knjizi na tu temu ikada izdanu. “S ovom knjigom željeli smo prikazati većinu judo tehnika koje su naši judaši s cerebralnom paralizom savladali i načine kojima smo prilagodili svaku tehniku. Knjiga je još jedan dokaz razine judaškog znanja Fuji judaša s cerebralnom paralizom i prva u nizu na ovu temu.”, navode.

U knjizi je obuhvaćena 41 tehnika, a jedna od glavnih ideja bila je potaknuti druge klubove da krenu u predivnu priču zvanu – judo za osobe s cerebralnom paralizom. Kako bi olakšali svima početak rada s osobama s cerebralnom paralizom svakom zainteresiranom judo klubu u Hrvatskoj sada žele pokloniti primjerak knjige.

Projekt Judo inkluzija sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Objava Objavljena knjiga Marine Drašković “Judo za osobe s cerebralnom paralizom” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.