Prijava

Vaša prijava

Advent u Turopolju: Zajednički osmislili ugodno druženje za sve mještane

[]

Mjesni odbor Turopolje, Nogometni klub Turopolje i DVD Turopolje za svoje su mještane, a i sve druge zainteresirane, organizirali Advent u Turopolju. Kako navode, pozivaju sve mještane Turopolja i dragih im susjeda iz okolnih mjesta da im se pridruže svake adventske nedjelje od 18 sati. Događanja će se zbivati u Parku turopoljskih branitelja kod Društvenog doma u Turopolju te će uz paljenje adventske svijeće i molitvu nuditi i zabavu.

Organizirali su kuhano vino i čaj te kolače, a kako kažu, i još mnogo stvari koje ne mogu odmah otkriti. “Zajedničkom inicijativom smo organizirali paljenje svijeća i druženje. Mame klinaca iz NK Turopolje će speći kolače, a Mjesni odbor i DVD će pripremiti čaj i kuhano vino koji će se dijeliti besplatno.”, govori nam Zoran Smrekar, predsjednik MO Turopolje.

Za još ljepši ugođaj će se ukrasiti i njihov lijepi park. “Izdvojili smo sredstva za ukrašavanje uz par ukrasa koje smo dobili. Napravit će se adventski vijenac i ukrasiti borovi, imat ćemo par štandova i puštat će se božićne pjesme.”, dodaje.

Iako ne žele još previše otkriti, već sada su dogovorili odlična iznenađenja za djecu i roditelje. Tako saznajemo da će se jedne nedjelje puštati božićnih filmovi za djecu u Društvenom domu te će imati božićnu radionicu. “Želimo pokrenuti malo ljude da se druže dok su slobodni, ovo nam je idealna prilika.”, zaključuje Smrekar.

Objava Advent u Turopolju: Zajednički osmislili ugodno druženje za sve mještane pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.