Prijava

Vaša prijava

FOTO U Turopolju skrivao više od 65 kilograma duhana i 500 kutija cigareta

[]

Jučer smo objavili kako je policija izvijestila o 46-godišnjaku zbog sumnje da je prodavao duhan i cigarete na području Turopolja. Kako navode, smatra se da je s ovim poslovima krenuo početkom ove godine.

“Suhi rezani duhan i cigarete bez odgovarajućih markica je skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Turopolja nakon čega je tako pripremljen duhan i duhanske prerađevine preprodavao na parkiralištu na području mjesta. Dio takvog duhana, sumnja se, prodavao je i građanima koji su osobno dolazili na njegovu kućnu adresu radi kupnje tih proizvoda.”, rekli su iz policije.

Velikogorička policija je pretragom njegovog doma i dvorišta pronašla ukupno 68.3 kg suhog rezanog duhana, 556 kutija cigareta bez istaknutih markica i 3220 ručno rađenih cigareta.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Objava FOTO U Turopolju skrivao više od 65 kilograma duhana i 500 kutija cigareta pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.