Prijava

Vaša prijava

FOTO: DILER U ŠČITARJEVU U kući mu pronašli pola kilograma pakirane marihuane

[]

Policijski službenici u Ščitarjevu su izveli pretres stana 46-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. “Sumnja se da je 46-godišnjak protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane, koju je skrivao u kući u Ščitarjevu te nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao.” , govore iz policije.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici proveli su pretragu kuće u Šćitarjevu temeljem naloga Županijskog suda te su pronašli 560 grama marihuane pakirane u četiri različita paketa i digitalnu vagu za precizno mjerenje mase.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Objava FOTO: DILER U ŠČITARJEVU U kući mu pronašli pola kilograma pakirane marihuane pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.