Prijava

Vaša prijava

PAO JE SNIJEG: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u nadolazećim danima

[]

Iako nije pao za Božić, mnoge nas je jutros dočekao pogled na bijeli pokrivač. Kroz noć je palo tek par centimetara snijega, ali atmosfera blagdana odmah se pojavila. S obzirom na to da su prvenstveno prognozirali kišu, a ne snijeg, u nastavku donosimo vremensku prognozu za nadolazeće dane. Da vidimo hoće li se snijeg zadržati..

Za danas iz DHMZ-a prognoziraju pretežno oblačno vrijeme, a na kopnu i susnježica te snijeg. Još ujutro na istoku zemlje kiša se mjestimice može smrzavati. Vjetar slab, na jugu ujutro jugozapadni, a na sjevernom dijelu bura. Najviša temperatura zraka većinom od 1 do 6°C.

U idućim danima očekuju se temperature sve do 11°C što bi trebalo biti u subotu, no čini se kako niti jednog dana temperature neće ići ispod nule. U utorak su temperature do 4°C, srijedu od 3 do 7°C, četvrtak od 3 do 9 °C te u petak od 2 do 10°C. Prognozira se i mjestimična kiša. Ovo, nekima nažalost, znači da ćemo ovaj snježni pokrivač gledati samo danas.

Objava PAO JE SNIJEG: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u nadolazećim danima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.