Prijava

Vaša prijava

Sugrađanka Ivana Jurčević kreirala vlastitu kozmetičku liniju inspiriranu draguljima

[]

Da snovi itekako mogu postati stvarnost pokazuje naša sugrađanka Ivana Jurčević. Naime, niz godina njezina je želja kreirati vlastitu kozmetičku liniju. No, nastupila je pandemija i Ivanine planove na neko vrijeme stavila na čekanje. S mnoštvom ideja i dugogodišnjim iskustvom u svijetu parfema i kozmetike, odvažila se na preokret u karijeri i tako je nastao SKY Cosmetics.

Ivana je završila hotelijersko turistički menadžment. Dugi niz godina radila je u poznatim zagrebačkim parfumerijama, s istančanim smislom za potrebe kupaca, koristeći pritom svoje znanje o pravilnoj njezi lica i tijela. Ne biste vjerovali, ali iako se taj proces na prvu čini jednostavan, zapravo je prilično kompleksan i zahtjevan.

Slušala sam što kupci nikako ne vole i ne žele koristiti, s čime su nezadovoljni, promatrala sam i slušala njihove “reklamacije” i upravo tu dobila viziju kakav proizvod ljudi žele. Godinama sam se educirala na radionicama renomiranih svjetskih brandova i sve to pomoglo mi je da počnem vjerovati da mogu stvarati nešto dobro i kvalitetno. Prije svega sam poželjela zadovoljiti kriterije najzahtjevnijih kupaca, da pred sebe postavim izazov koji se malo tko usudi. Nisam željela biti u okvirima, već biti svoja. Željela sam nešto snažno, nikako dosadno – otkriva Ivana Jurčević, ponosna vlasnica kozmetičke linije SKY Cosmetics.

O kozmetičkoj liniji i proizvodima inspiriranim draguljima

Riječ je o kozmetičkoj liniji na kojoj je radio tim iskusnih kemičara s istim ciljem – kako obogatiti kvalitetu proizvoda. Svi znamo da je koža najveći organ ljudskog pokrovnog sustava, te iziskuje adekvatnu svakodnevnu njegu, stoga proizvodi u Ivaninoj liniji sadrže hidratantne i hranjive sastojke poput shea maslaca, ulja jojobe, arganova ulje, Q10, ekstrakta pšeničnih klica i aloe vere.

Ivana Jurčević je u svom poduzetničkom iskoraku kreirala čak četiri mirisne linije kako bi zadovoljila različite karaktere žena. U svakoj od linija nalazi se šest proizvoda – kreme i pilinzi za tijelo, gelovi za tuširanje, suho ulje za tijelo, mirisne vodice te kreme za ruke.

Kada sam razmišljala kako nazvati ovu posebnu kozmetičku liniju, razgovarala sam s kolegicom Lucijom Župetić. Ona je zadužena za kreativniji dio posla. SKY nam se učinilo kao sjajno ime. Pored imena smo stavili jednu dugačku liniju i time željele reći da treba dotaknuti svoje visine. Treba znati da možemo sve što želimo, trebamo smjeti biti drugačiji, jedinstveni i posebni. Mirisi za ove proizvode rađeni su u Francuskoj. Miris je nešto što puno govori o nama, i vjerujte mi ako nekome otkrijete kakav miris volite – otkrili ste mu veliki dio svoje osobnosti. Svoje sam linije nazvala Pearl, Emerald, Sapphire i Ruby. Svaki ima svoju osobnost, a koja je vaša najbolje ćete znati kada ih pomirišete – otkriva Ivana.

Mirisima i teksturama svojih proizvoda pripojila je nazivlje po dragom kamenju, kako bi pokazala ženama da se i one mogu osjećati dragocjeno poput dragulja. Želja joj je da mirisi njezinih linija probude strast i skrivene emocije, a sudeći po reakcijama prijateljica koje su prve isprobale Ivanine inovacije – bit će ovo pravi melem za žensku njegu.

No, Ivana tu ne staje. Kako u SKY Cosmetics fokus ne bi ostao samo na pripadnicama ljepšega spola, uskoro bi trebao dobiti i mušku liniju, a u planu je i otvaranje web shopa. Do tada, proizvodi Ivane Jurčević mogu se kupiti u trgovinama Mueller gdje se nalaze u poklon setovima, a sve detalje o ovoj sjajnoj liniji možete pronaći na Facebooku i Instagramu.

 

*PR članak

Objava Sugrađanka Ivana Jurčević kreirala vlastitu kozmetičku liniju inspiriranu draguljima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.