Prijava

Vaša prijava

MUP objavio oglas: Traže kuhare i djelatnike za rad u praonici rublja

[]

Ministarstvo unutarnjih poslova je za Policijsku upravu zagrebačku raspisalo oglas za dva radna mjesta. Riječ je o radnim mjestima kuhara te pomoćnog djelatnika u praonici rublja. Stručni uvjeti su srednja strukovna škola za kuhara te osnovna škola ili niža stručna sprema za pomoćnog radnika u praonici rublja.

Poslovi se traže u odjelu uslužnih poslova koji su dio sektora pravnih, financijskih i tehničkih poslova u službi materijalno-financijskih poslova. Oglas je za dvoje izvršitelja ili izvršiteljice kuhara te dvoje izvršitelja ili izvršitelja pomoćnih djelatnika u praonici rublja.

Na oglas se mogu prijaviti punoljetne osobe oba spola. U prijavi na oglas obavezno se navode osobni podaci podnositelja prijave (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona ili mobitela, po mogućnosti e-adresa),redni broj i naziv radnog mjesta na koje se prijavljuje.

Osobe koje se smatraju kandidatima bit će obaviještene te morati održati razgovor. Namještenici se primaju u državnu službu na neodređeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca.

Obrazac prijave na oglas nalazi se na web stranici Policijske uprave zagrebačke koji možete pronaći OVDJE. Više informacija o uvjetima i mogućnostima možete saznati OVDJE.

Objava MUP objavio oglas: Traže kuhare i djelatnike za rad u praonici rublja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Uskrsna čestitka