Prijava

Vaša prijava

TRŽNI CENTAR: Sanitarna inspekcija utvrdila nedostatke i zadala rok

[]

Tržni centar u Velikoj Gorici pored autobusnog kolodvora prava je “bolna točka” našeg grada. Podsjećamo, nakon mnogobrojnih pritužbi građana i vlasnika prostora Državni inspektorat je poslao inspekciju. Stanje po pitanju higijene je na toj lokaciji vrlo loše čemu možete svjedočiti odmah pri samom ulazu.

U tržnom centru je inače 60 vlasnika poslovnih prostora, a o čitavom prostoru od šest tisuća kvadrata brine jedna čistačica i domar na pola radnog vremena.

Iz Državnog inspektorata saznajemo da je sanitarna inspekcija na temelju provedenih istražnih radnji utvrdila nesukladnosti iz svog djelokruga nadležnosti u dijelu objekta.

Zbog utvrđenih nesukladnosti doneseno je rješenje o otklanjanju sanitarno-tehnički i higijenski nedostataka, te je naređeno da se na učinkovit način onemogući ulazak i zadržavanje ptica (golubova) u prostorijama poslovnog objekta za što je određen rok za provedbu naređenih mjera.“, navode iz inspektorata.

Naveli su i da će se nakon isteka roka za izvršenje rješenja provesti kontrola izvršenja rješenja. Više informacija o rokovima, drugim nedostacima ili tome koja je ovo sanitarna inspekcija po redu, nismo dobili.

Objava TRŽNI CENTAR: Sanitarna inspekcija utvrdila nedostatke i zadala rok pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.