Prijava

Vaša prijava

Matineja za umirovljenike i ovog mjeseca u goričkom kinu!

[]

U 2021. godini ponovno u Kinu Gorica donosimo besplatne projekcije novih filmova za umirovljenike u terminu posljednjeg petka u mjesecu. U veljači je na programu u 11.00 sati u Kinu Gorica romantična komedija Talijanska priča. Ulaz za umirovljenike je besplatan.

Sniman na stvarnim lokacijama u prekrasnoj i suncem okupanoj Toskani, novi je to film holivudske superzvijezde Liama Neesona koji je uloge akcijskih junaka odlučio zamijeniti s nečim potpuno drugačijim.

Radnja prati boemskog londonskog umjetnika Roberta koji se sa svojim otuđenim sinom Jackom vraća u Italiju kako bi na brzinu prodao kuću koju je naslijedio od pokojne supruge. Međutim, nitko od njih dvojice nije spreman pronaći nekad prelijepu vilu u tako očajnom stanju… Renovacije kreću po zlu, a otac i sin ubrzo se nađu u sukobu – i to ne prvi put. Robert se uz pomoć lokalnih stanovnika posvećuje kući, ali za Jacka stanje u kojem se nalazi kuća kao da oslikava njegovu osobnu potragu za uspomenama na sretnija vremena s majkom. Kada se Jack zaljubi u Nataliju, živahnu mladu talijansku kuharicu, on kao da obnavlja svoje tijelo i dušu s delicijama iz njezine lokalne tratorije – sve do trenutka dok se ne nađu u opasnosti od Natalijinog ljubomornog i prijetećeg supruga…

Objava Matineja za umirovljenike i ovog mjeseca u goričkom kinu! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.