Prijava

Vaša prijava

PROVALE Iz lovačkog doma u Veleševcu ukrao deset boca pive i četiri boce bijelog vina

[]

Dvije provale i jedan pokušaj provale Policija bilježi u tjednu od 22. do 28.siječnja. Iako je materijalna šteta tek 350 kuna, ove su provale klasificirane kao kazneno djelo te se počinitelji progone po službenoj dužnosti i jednake su provali za veće novčane iznose.

Iz Lovačkog doma „Patka“ u Veleševcu nepoznati je počinitelj ukrao deset boca pive i četiri boce bijelog vina, što je procijenjeno na oko 150 kuna. Provalio je kroz prozor, razbio staklenu stijenku i ušao unutra, javljaju iz policije.

Provaljeno je i u caffe bar Antares u Velikoj Mlaki, u ulici Napredak. Ovdje je počinitelj ušao kroz prozor wc-a koji je bio otvoren na kip, zavukao je ruku, ušao, otvorio i otuđio 200 kuna pologa iz blagajne.

Pokušaj provale zabilježen je i u Strmcu Bukevskom, u trgovini Mlin i pekare. Počinitelj je oko 4:30 ujutro skinuo nosač rešetke s ulaznih vrata nakon čega je pokušao obiti vrata, ali bezuspješno, nakon čega se udaljio.

Policija u ovom tjednu bilježi 35 događaja, od kojih 14 kaznenih djela. Povećan je broj prekršaja nasilja u obitelji; prijavljeno je pet, što je najviše u posljednja tri mjeseca. Dogodile su se svega dvije prometne nesreće.

 

Objava PROVALE Iz lovačkog doma u Veleševcu ukrao deset boca pive i četiri boce bijelog vina pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.