Prijava

Vaša prijava

Županija osigurala 80 milijuna kuna za sanaciju zgrada od potresa

[]

Zagrebačka županija poziva pravne osobe i tijela s područja Zagrebačke županije koji upravljaju zgradama javne namjene koje su oštećene u potresu da dostave prijave. Prijavom mogu ostvariti pravo na dodjelu bespovratnih sredstava. Poziv je namijenjen gradovima, općinama, školama, muzejima, crkvama, domovima zdravlja i slično.

Ove godine će za svrhu obnove biti na raspolaganju 80 milijuna kuna decentraliziranih sredstava. Visina odobrenog iznosa za financiranje sanacija ovisit će o indeksu razvijenosti grada ili općine na kojem se nalazi oštećena zgrada javne namjene.

Prijave se dostavljaju u zatvorenoj omotnici na adresu: Zagrebačke županije. Prijave je moguće dostaviti preporučenom poštom ili osobno u pisarnicu Zagrebačke županije koja se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 72.

Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje dostupni su ovdje, a više informacija može se dobiti na broj telefona: 01/6311733 ili 01/6311763 te na e-mail adrese: martina.smircic@zagrebacka-zupanija.hr te m.prce@zagrebacka-zupanija.hr.

Objava Županija osigurala 80 milijuna kuna za sanaciju zgrada od potresa pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.