Prijava

Vaša prijava

113. Turopoljski fašnik uz druženje pod maskama, koncert grupe Psihomodo Pop i nagradnjaču!

[]

Opako nam se bliži 113. Turopoljski fašnik, znate li što to znači? Nabavite maske koje odgovaraju vašem karakteru ili se pak zamaskirajte u omiljene likove iz bajki, a možda i horora, jer bot će prilike da se odlično zabavite bez obzira na pandemiju!

Turopoljski fašnik već više od jednog stoljeća svake zime uveseljava stanovnike Turopolja i Velike Gorice. U ludo karnevalsko vrijeme zabavljaju nas maskote Turopoljskog fašnika; Pajcek, Luk i Žir, Princ Fašnik i ljupka fašnička Princeza.

Iako će i ove godine zbog situacije s koronom nažalost proći bez svima omiljene fašničke povorke i tradicionalnog Malog fašnika u Parku dr. Franje Tuđmana, to ne znači da se svejedno nećemo imati prilike ludo zabaviti, nasmijati, opustiti i zamaškariti – ali onak za prav’.

Evo što vas sve očekuje

U petak 4.veljače, s početkom u 10 sati kod Muzeja Turopolja preuzimaju se ključevi Grada nakon čega slijedi proglašenje Fašničke Republike.

Potom, u subotu 26.veljače, od 16 sati u Parku dr. Franje Tuđmana očekuje vas zabavni program uz fašničke bendove, druženje pod maskama i suđenje Princu Fašniku. Kao šećer na kraju subotnje večeri, u 20 sati u naš grad dolazi ni više ni manje nego – Psihomodo Pop!

– Ništa FFP2, 3 i ostale šifre… na naš Fašnik primamo samo maske superjunaka, princeza i vila, maca i bubamara… Kako fašničko veselje ne bi minulo, od 4. veljače pa sve do 1. ožujka imat ćete prilike zaigrati nagradnu igru na Facebook profilu Turopoljski fašnik:”Pronađi maskotu, okini fotku”. Uskoro donosimo više detalja i o ovoj igri zato… STAY TUNED – poručuje ekipa Turopoljskog fašnika.

“Fašnik nam dolazi! Korona prolazi?? 
Dosta je bilo ovog izvanrednog stanja, da prostite sranja.
Mi imamo cjepivo za sve muke i to nadohvat ruke.
Prva doza smeha, druga veselja i krafnu ko booster fašničkih želja
Naše su mjere na snazi od 4. veljače, ko bu se veselil s nama?”

Objava 113. Turopoljski fašnik uz druženje pod maskama, koncert grupe Psihomodo Pop i nagradnjaču! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.