Prijava

Vaša prijava

Prognoza: Snijega bi još moglo biti, no izgleda da se neće dugo zadržati

[]

Iako nas je mnoge ujutro iznenadilo padanje gustog snijega, temperature koje nas očekuju idućih dana ipak neće dopustiti bijelom pokrivaču da ostane. Za prvi dan veljače očekuje nas mjestimična magla i djelomično oblačno vrijeme te hladnije jutarnje temperature.

Temperature su ujutro na nekim predjelima sezale do -4°C, a trenutno se zadržava čvrsta nula. Poslijepodne se očekuje djelomično ili pretežno sunčano vrijeme. Vjetar će biti slab, sredinom dana i poslijepodne umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni. Poslijepodne se može očekivati još padalina. Dnevne temperature mogle bi sezati do 7°C.

U idućim danima će vrijeme biti promjenjivo uz slabe oborine, uglavnom kišu, a u noćnim satima bi moglo biti snijega. U srijedu bi temperature mogle sezati i iznad 10°C kroz dan. U danima nakon toga ponovno nas očekuju hladne, zimske temperature koje će sezati od -1°C do 7°C.

Objava Prognoza: Snijega bi još moglo biti, no izgleda da se neće dugo zadržati pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.