Prijava

Vaša prijava

FOTO Parkirala kod nasipa pa vidjela kako joj razbijaju staklo na autu i kradu torbu

[]

Kako zločinima stati na kraj, pita se naša sugrađanka koja je u petak oko 16 sati doživjela groznu nepravdu. Naime, kod nasipa između Vukovine i Mraclina joj je nepoznati počinitelj provalio u automobil i ukrao torbu sa svim dokumentima i novcima.

Oštećena je u tom trenutku šetala psa po nasipu i vidjela nemili događaj izdaleka. Kako kaže, kontaktirala je policiju i kartice su blokirane, a ukradeno je 300 kuna, jedinih koje je imala. Vrijeme događaja je bilo između 16:10-16:20.

Navodi i kako se njena torba nije nalazila na vidljivom mjestu, već ispod suvozačkog sjedala. “Prije nego krenete s osudama i prozivkama, znam da je moja greška što sam torbu uopće ostavila u autu i dovoljno se grizem zbog toga. U moju obranu, torba nije bila na vidljivom mjestu i spletom okolnosti sam ju zaboravila spremiti na sigurno.”, objašnjava.

Opisala je trenutak provale i krađe: “Bio je bijeli automobil, kraći model. Osoba ili osobe u trenutku provale nisu izašle iz auta već su parkirale auto uz moj u kontra smjeru i kroz prozor razbile prozor na mom autu te izvukle torbu koja je bila ispod suvozačkog sjedala.”

Sugrađanka moli da, ako je itko prolazio tim putem, vidio registraciju ili ima bilo koji drugi podatak da se javi njoj ili u policijsku postaju. Također, sugrađanka moli i ako netko pronađe njenu torbu da joj se javi kako bi barem dokumente dobila nazad. Radi se o svijetlo smeđoj torbi od umjetne kože koja s obje strane ima dva zlatna cifa, jednu kraću ručku i jednu dugu ručku za preko ramena.

Objava FOTO Parkirala kod nasipa pa vidjela kako joj razbijaju staklo na autu i kradu torbu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.