Prijava

Vaša prijava

NA KUĆNOM PRAGU Stigle dodatne vrećice za papir i plastiku

[]

Projekt razvrstavanja otpada na kućnom pragu nije novost Velikogoričanima, a u VG Čistoći nastavljaju s programom podjele posuda, vrećica ili pak druge ambalaže kako bi građanima pojednostavnili odvajanje otpada. Tako u zgrade ovih dana stižu smeđe posude za bio otpad, a pojedinim građanima i dodatne vrećice za papir, odnosno plastiku i metal.

Oni koji imaju posude manje zapremnine dobit će i dodatne vrećice

Korisnici koji imaju posude manje zapremnine, od 120 litara, dobit će još dodatne plave i žute vrećice, odnosno one za papir i karton te metal i plastiku. One su tu u slučaju da mjesečni otpad preraste količinu kante, a s obzirom na to da se, po novom rasporedu, sad odvozi jednom, a ne više tri puta mjesečno.

“Dostavili smo po 12 vrećica za papir i 12 za plastiku što je dostatno za idućih 12 mjeseci. Prilikom svakog odvoza pojedinih frakcija otpada (papir i plastika) pored svoje posude moći ćete predati po jednu vrećicu za svaku pojedinu frakciju, jednu za papir i jednu za plastiku po odvozu”, navode iz VG Čistoće.

Podsjećamo kako je ovim rasporedom, o kojem smo prethodno izvještavali OVDJE, definiran odvoz navedenog otpada u vremenskom razmaku od svaka četiri tjedna.

 

Objava NA KUĆNOM PRAGU Stigle dodatne vrećice za papir i plastiku pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.