Prijava

Vaša prijava

VG LEGACY Treba nam dječjih kolica, sjedalica, lijekova, vreća za spavanje….

[]

Gorički humanitarci iz VG Legacyja od jutra su se pozicionirali u OŠ Eugena Kvaternika gdje građani do 17 sati mogu donijeti potrepštine za izbjeglice iz Ukrajine.

“Velika je potreba za dječjim kolicima i sjedalicama kojih smo jutros napunili dva kombija i poslali prema ukrajinskoj granici. Nedostaje higijenskih potrepština za djecu, hrane za bebe i djecu, dječje kozmetike i pelena, a trebaju nam i vreće za spavanje, lampe za čelo, madraci svakakvih vrsta i lijekovi, analgetici protiv bolova”, govori nam Dalija Zubek koja cijeli tjedan koordinira i organizira volontere i akcije za što uspješniju pomoć i dostavu Ukrajini.

Danas su na terenu do 17 sati, a očekuju kako će oko utorka prikupljena pomoć krenuti prema granici. Do tada, ako ne stignete danas, možete se javiti u VG Legacy želite li pomoći svojom donacijom koja će, s prikupljenom pomoći, idući tjedan krenuti put Ukrajine.

Objava VG LEGACY Treba nam dječjih kolica, sjedalica, lijekova, vreća za spavanje…. pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.