Prijava

Vaša prijava

SVAKA ČAST: Najčitačica u prošloj godini posudila i pročitala gotovo 400 knjiga!

[]

U sklopu obilježavanja Dana knjižnice Velike Gorice nagrađeni su najčitači svakog odjela. Posebnu nagradu i pohvalu zaslužio je dječak Emanuel Vukoja s posuđenih 105 knjiga s Dječjeg odjela.

Međutim, odrasle najčitačice su zaista pomele sve rekorde. Barbara Kovačić najčitačica je knjižnice Galženica s posuđene 164 knjige, a najčitačica Središnjeg odjela za odrasle je Renata Basrek s posuđenih i pročitanih čak 377 knjiga!

Podsjetimo, prošla godina proglašena je Godinom čitanja u sklopu koje su se odvijale zanimljive aktivnosti, a između ostalog se posebno pohvaljivalo posuđivanje i čitanje knjiga. Čitanje nas odvodi u svjetove koje nikada ne bismo vidjeli, upoznaje nas s ljudima koje nikada ne bismo upoznali i omogućuje nam osjetiti emocije koje inače ne bismo osjetili.

Na našem portalu svakoga tjedna možete pronaći istaknutu Knjigu tjedna, preporuku naših knjižničara. Možda baš vi ove godine uspijete oboriti rekorde.

Objava SVAKA ČAST: Najčitačica u prošloj godini posudila i pročitala gotovo 400 knjiga! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.