Prijava

Vaša prijava

NK Turopoljac Kuče: Prihod od ulaznica i donacija ide za malog Nou

[]

Ove nedjelje, 27. ožujka će se u Kučama održati nogometna utakmica s ekipom NK Sloga Križ. No, utakmica u nedjelju će uz sportski dio imati i jedan puno veći – humanitarni. Odlučili su ovu utakmicu posvetiti svom sumještaninu, malom Noi Kokanoviću. Noa ima godinu dana i brojne dijagnoze te njegova obitelj traži pomoć kako bi mališanu pružila dostatno liječenje.

Nade za to su povećane jer Noa ide u Tursku na liječenje. Međutim, sve to iziskuje velike financijske izdatke zbog kojih se i NK Turopoljac Kuče uključio u humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava.

Akciju će provesti tako da će prihod od ulaznica i donacija igrača, gledatelja i svih nazočnih ići za liječenje Noe. “Na ulazu na igralište, stajat će zapečaćena kutija u koju će svi moći staviti svoju donaciju, ali u nju će ići i svi novci od ulaznica. Ulaz je inače 20 kn, ali za ovakve akcije doniranja nije ograničeno samo na 20 kn, možete donirati prema vlastitom nahođenju.”, objašnjavaju iz kluba.

 

Objava NK Turopoljac Kuče: Prihod od ulaznica i donacija ide za malog Nou pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.